33 of the Funniest Riddles Ever. Most of people fail to solve them?

LAST UPDATED: SEPTEMBER 14, 2021

Riddle:

1. Riddle: You’ll find me in Mercury, Earth, Mars and Jupiter, but not in Venus or Neptune. What am I?

Answer:

The letter “R.”

Riddle:

2. Riddle: There are 3 apples in the basket and you take away 2. How many apples do you have now?

Answer:

You have 2 apples. You took away 2 apples and left 1 in the basket.

Riddle:

3. Riddle:Mrs. Brown has 5 daughters. Each of these daughters has a brother. How many children does Mrs. Brown have?

Answer:

hey have 6 children. Each daughter has the same brother. There are 5 daughters and 1 son.

Riddle:

4. Riddle: Suppose 1+9+8=1, then what can be 2+8+9?

Answer:

10! (Consider the first letter of the spelling of each digit, One+Nine+Eight= ONE, similarly Two+Eight+Nine= TEN)

Riddle:

5. Riddle: How can you add eight 4s together so that the total adds up to 500?

Answer:

 444 + 44 + 4 + 4 + 4 = 500

Riddle:

6. Riddle:Mary has 7 daughters and each of them has a brother. Can you figure out the total number of kids Mary have?

Answer:

8 kids because the sisters have just one brother in common.

Riddle:

7. Riddle: Two hens can lay two eggs in two minutes. If this is the maximum speed possible, what is the total number of hen needed to get 500 eggs in 500 minutes?

Answer:

2 hens

Riddle:

8. Riddle: There are 6 black socks, 8 brown socks, 4 blue socks, and 2 red socks in my sock drawer. Can you figure out the minimum number of socks to be pulled out in order to get a matching pair for sure?

Answer:

 At least 5

Riddle:

9. Riddle:If there are four apples and you take away three, how many do you have?

Answer:

You took three apples so obviously you will have three.

Riddle:

10. Riddle:How many sides does a circle have?

Answer:

Two. Inside and Outside.

Riddle:

11. Riddle:How can you take 2 from 5 and leave 4?

Answer:

F I V E Remove the 2 letters F and E from five and you have IV.

Riddle:

12. Riddle: I add five to nine, and get two. The answer is correct, but how?

Answer:

When it is 9 AM, add 5 hours to it and you will get 2PM.

Riddle:

13. Riddle:If you multiply this number by any other number, the answer will always be the same. What number is this?

Answer:

 Zero

Riddle:

14. Riddle:A mobile phone and its case cost Rs. 110 in total. The price of the mobile phone is Rs.100 more than its case. What is the price of the mobile phone?

Answer:

Rs.105 (not Rs.110)

Riddle:

15. Riddle:If it took 6 people 9 hours to build a barn, how long would it take 12 people to build the same barn?

Answer:

None, the barn is already built!

Riddle:

16. Riddle:A grandfather, two fathers and two sons went to the movie theater together and everyone bought one movie ticket each. How many tickets did they buy in total?

Answer:

3 (the grandfather is also a father and the father is also a son)

Riddle:

17. Riddle:If you buy a rooster for the purpose of laying eggs and you expect to get three eggs each day for breakfast, how many eggs will you have after three weeks?

Answer:

Zero, roosters do not lay eggs

Riddle:

18. Riddle:X is an odd number. Take an alphabet away from X and it becomes even. Which is that number?

Answer:

Seven (Seven-S=Even)

Riddle:

19. Riddle:Add the number to the number itself and then multiply by 4. Again divide the number by 8 and you will get the same number once more. Which is that number?

Answer:

 Any number

Riddle:

20. Riddle:A man found an old coin and declared that the date on it was 150 B.c this could not be why?

Answer:

 Because B.C. is counting backwards from the birth of Christ.  If Christ hadn’t been born yet, there were no dates in B.C. yet

Riddle:

21. Riddle: How can a man go 8 days without sleep?

Answer:

 He only sleeps at night.

Riddle:

22. Riddle:It starts out tall, but the longer it stands, the shorter it grows.  What is it?

Answer:

A candle.

Riddle:

23. Riddle: Railroad crossing, watch out of cars.  Can you spell that without any “r’s"

Answer:

T-H-A-T

Riddle:

24. Riddle:One night, a king and a queen went into a castle.  There was nobody in the castle, and no one came out of the castle.  In the morning, three people came out of the castle.  Who were they? 

Answer:

The knight (night), the king, and the queen!

Riddle:

25. Riddle:When you look for something, why is it always in the last place you look?

Answer:

 Because when you find it, you stop looking!

Riddle:

26. Riddle:What runs but never gets tired?

Answer:

 A water faucet.

Riddle:

27. Riddle:What do you call a chihuahua in the summer?

Answer:

A hot dog!

Riddle:

28. Riddle:I have wings, I am able to fly, I'm not a bird yet I soar high in the sky.?

Answer:

An airplane.

Riddle:

29. Riddle:What falls in winter but never gets hurt?

Answer:

Snow.

Riddle:

30. Riddle: What has legs but cannot walk?

Answer:

 A chair 

Riddle:

31. Riddle:Bob’s mother has three children. Their names are Huey, Dewey, and … ?

Answer:

Bob

Riddle:

32. Riddle:What is in seasons, seconds, centuries, and minutes but not in decades, years, or days?

Answer:

The letter N.

Riddle:

33. Riddle: I am an odd number. Take away a letter and I become even. What number am I?

Answer:

Seven

Riddle:

34. Riddle:How do dog catchers get paid?

Answer:

By the pound.

Riddle:

35. Riddle:How do shells get around in the ocean?

Answer:

A taxi crab.

Many of us can agree on it the achievement that comes with solving a tough riddle is a feeling like no other. And chances are, your child will love riddles too! There are plenty of reasons to introduce riddles to your child. Riddles are a great way to stimulate children’s minds.It is a fun activity to keep kids occupied and learning at home. We collected the best riddles for kids (and adults, too!) to keep your child entertained and get their brains working. Try them out below!


     

 About    Privacy Policy    Contact us    Terms Of Use    Disclaimer

© 2020 FUN & JOKES.
All Rights Reserved.