35 of the Hardest Riddles Ever. 90% will fail to solve them?

LAST UPDATED: SEPTEMBER 14, 2021

Riddle:

1. Riddle:I'm a bird, a person, and a fruit. What am I?

Answer:

 A Kiwi

Riddle:

2. Riddle:A king, a queen, and two twins all lay in a large room. How are there no adults in the room?

Answer:

They're all beds!

Riddle:

3. Riddle:What would be sure to find in the middle of Toronto?

Answer:

The letter “O”!

Riddle:

4. Riddle:A seven letter word containing thousands of letters…what am I?

Answer:

Mailbox

Riddle:

5. Riddle:I'm the father of fruits. What am I?

Answer:

A papa-ya

Riddle:

6. Riddle:What loses its head in the morning and gets it back at night?

Answer:

A pillow

Riddle:

7. Riddle:Break me, and I’ll cage you. Obey me, and I’ll save you. What am I?

Answer:

 The Law

Riddle:

8. Riddle: go up and down stairs without moving. What am I?

Answer:

Carpet

Riddle:

9. Riddle:You bury me when I’m alive and dig me up when I’m dead. What am I?

Answer:

 A plant

Riddle:

10. Riddle:What part of roads do ghosts love to travel?

Answer:

 The dead ends

Riddle:

11. Riddle:Three eyes have I, all in a row; when the red one opens, all freeze like the snow

Answer:

Traffic light

Riddle:

12. Riddle:hat falls, but does not break, and what breaks but does not fall?

Answer:

Night falls and day breaks

Riddle:

13. Riddle:You walk into a room which contains a match, a kerosene lamp, a candle, and a fireplace. What would you light first?

Answer:

The match

Riddle:

14. Riddle:Who can shave 25 times a day but still have a beard?

Answer:

 A barber

Riddle:

15. Riddle:What kind of apples do computers prefer?

Answer:

 Macintosh

Riddle:

16. Riddle:Two in a corner, one in a room, zero in a house, but one in a shelter. What is it?

Answer:

The letter “r”

Riddle:

17. Riddle:I am the beginning of everything, the end of everywhere. I’m the beginning of eternity, the end of time and space. What am I?

Answer:

The letter “e”

Riddle:

18. Riddle:What word is pronounced the same if you take away four of its five letters?

Answer:

Queue

Riddle:

19. Riddle:It is always arriving but never really arrives. What is it?

Answer:

Tomorrow

Riddle:

20. Riddle:It has blades but cannot be used as a cutting tool. What is it?

Answer:

Fan

Riddle:

21. Riddle:It has a tongue but cannot talk. It has a sole and loves to walk. What is it?

Answer:

A shoe

Riddle:

22. Riddle:I can be written, spoken, broken, and exposed too. What am I?

Answer:

 News

Riddle:

23. Riddle:It comes in many shapes and sizes, in different colors, it can float if you don’t tie it back. What is it?

Answer:

Balloon

Riddle:

24. Riddle:It rings, but it is not a telephone; it never asks any questions but still gets answered; the more they press it, the more it rings. What is it?

Answer:

 Doorbell

Riddle:

25. Riddle:It can be big, it can be white, it can be bad, it can make people cry. What is it?

Answer:

A lie

Riddle:

26. Riddle:Grandpa went out for a walk and it started to rain. He didn’t bring an umbrella or a hat. His clothes got soaked, but not a hair on his head was wet. How is this possible?

Answer:

Grandpa's bald!

Riddle:

27. Riddle:An electric train is headed east. Where does the smoke go?

Answer:

Electric trains don't produce any smoke

Riddle:

28. Riddle:What is the one thing everyone can agree is between heaven and earth?

Answer:

The word “and”

Riddle:

29. Riddle:When you need me, you throw me away. But when you're done with me, you bring me back. What am I?

Answer:

An anchor.

Riddle:

30. Riddle:What do you call two math friends?

Answer:

Algebros

Riddle:

31. Riddle:What is the most useful instrument in a mathematics teacher's tool kit?

Answer:

 Multi-pilers!

Riddle:

32. Riddle:What happened to the plant in the math classroom?

Answer:

It grew square roots, of course.

Riddle:

33. Riddle:Something very extraordinary happened on the 6th of May, 1978 at 12:34 a.m. What was it?

Answer:

12:34, 5/6/78.

Riddle:

34. Riddle: What do mathematics teachers like to eat?

Answer:

 Pi.

Riddle:

35. Riddle:In a stable there are men and horses. In all, there are 22 heads and 72 feet. How many men and how many horses are in the stable?

Answer:

14 horses and 8 men. 14x4 plus 8x2 = 72 feet.

Many of us can agree on it the achievement that comes with solving a tough riddle is a feeling like no other. And chances are, your child will love riddles too! There are plenty of reasons to introduce riddles to your child. Riddles are a great way to stimulate children’s minds.It is a fun activity to keep kids occupied and learning at home. We collected the best riddles for kids (and adults, too!) to keep your child entertained and get their brains working. Try them out below!


     

 About    Privacy Policy    Contact us    Terms Of Use    Disclaimer

© 2020 FUN & JOKES.
All Rights Reserved.